19 Eylül 2010 Pazar

Nihayet Vol.2 : Bucaspor 0 - 1 Galatasaray



Kaçamayacağım bir hamsi ziyafetinden dolayı maçı kaçırdım. Bu arada Ramazan sonrası rakıyla da hasret gidermiş olduk. Gece maçın tekrarını izlerken de ara ara uykuya daldım o yüzden kısa kısa geçmek lazım.
- Uyuya kalmamın sebebi sadece saatin 2 olması değil oyunun durgunluğuydu da.
- Son dakikalarda oyunu soğutmak için türlü maskaralıklar yapmış olsakda, skoru tutamadığımız için bizi yarıştan kopartan, panik havasına sokan geçen sezonki bir dolu maçtan sonra bu maskaralıklar hoş görülebilir. Takım önce galip gelebileceği özgüvenini kazanacak ki sonra 1-0 yetmez diyip 2.yi zorlasın.
- Ayhan'a geçen hafta iyi demiştik, bu hafta da köprü görevini yerine getirmiş getirmesine ama o kadar yavaş oynuyoruz ki rakibi eksik yakalama şansı bulamadığımızdan gol pozisyonuna giremiyoruz. Geçen sen bu orta saha kurgusu daha iyi yapıyordu bu işleri ama bakalım düzeltecek onca şeyin arasından Rijkaard buna zaman bulabilecek mi?
- Top Misimovic'in ayağına gelsin diye bekleyip duruyoruz, o da top gelir gelmez olabilecek en hızlı biçimde ayağından çıkarıp nefesimizi kursağımızda bırakıyor. Halbuki alsa ayağına, dönse etrafında, yaslansa arkasındaki savunmacıya sonra rakip savunma yerleşince pas atmaya çalışa değil mi? Cık cık cık...
- İyi defans oyuncusunun adaptasyonu falan yok kardeşim, bak Insua'ya gör (Geçen sene Neill). Havaalanından gelip maça çıksa olacak neredeyse.
- Bu Beşiktaş bu Fener bizi rezil esdebilir.
- Tek umudum hücum tahifesinin yakın zamanda form tutmaları. Bu formsuzlukla ite kaka galibiyetler bir yere kadar.
- İki maçtır gol yemememize rağman savunma olarak da çok formda olduğumuz söylenemez.
- Ulan Mustafa Sarp, çabana, hırsına saygımızdan tüm kazmalıklarını görmezden gelirim de daha sahada tam bir 90dk oynamamış, yabancı bir takım arkadaşına bir pası vermedi diye bağırıp çağırman ve hatta sövmen hayvanoğlu hayvanlık. Adam ol biraz, böyle davranacaksan Kadıköy yakasına git C.Baroni'yi yedekle. Ufak bir sitem neyine yetmiyor, ayrıca sanki bu sahada pas verse sana gelecek de sekmeden sen de vuracan gol olacak. Adam baktı ki Türkler dışlayıp duruyor yeni gelenleri, gol atıp takımın güvenini kazanmaya çalışıyor ne yapsın. Bassaydınız bağrınıza seve seve verirdi pası sana.
- Pino'nun da final pasları oldukça yetersiz. Devamlı arka direğe pas vermeye çalışıyor, hep defans ayak koyuyor.
- Serkan Kurtuluş oynasın, Ali Turan izlesin. Hiç olmazsa kanada hareket geliyor.
- Rijkaard'la oyuncular fazla sarmaş dolaş, yine küllerimizden doğacaz sanki.
- Şu bal İ.B.B maçında da sürse ne güzel olur. Ya da artık balla bu kadar, azıcık da oynayalım deseler mesela.
- Haftaya ya nasip...

Hiç yorum yok: