16 Mart 2010 Salı

Patavatsız Barış


Hep söylüyorum, bu adamda akıl yok! Gerçekten yok. Çok koşabilir, takıma dinamizm getirebilir, Galatasaray’a gerçekten katkı sağlıyor olabilir (şimdilik) ancak büyük futbolcu olma şansı SIFIR. Bugüne kadar bunu sahada kaptığı topları aptalca kullanmasına, aptalca yerlere koşarak takım savunma kurgusunu bozmasına dayandırıyordum ancak bu akşam GS TV de maç sonu programındaki sözlerini duyunca emin oldum.
Diyor ki “Bu hoca farklı şeyler istiyor. Rijkaard benimle çok konuştu, iyi futbolcu olduğumu söyledi ama oyun içinde yerimi çok kaybettiğimi buna dikkat etmem gerektiğini anlattı ancak siz Barış’ı nasıl tanımlarsınız Agresif, baskı yapan, top kapan, e ben bunları yaparsam Barış Özbek olamam ki. Yerimi kaybetmezsem agresif olamam ki. “
Sonra şunu da diyor “ sezon başı kampında bana çok iyisin dediler, bi baktım 11 de yokum, hatta ilk defa bu sezon tribüne çıktım”
Ya arkadaşım adam seni dünya çapında futbolcu yapmaya çalışıyor, mevcut yeteneklerini doğru kullansan Topal’dan da Sarp’dan da çok işime yararsın diyor, sen de diyorsun ki ben öyle oynarsam Barış olmam başka biri olurum. Ulan ol zaten, ol da GS’ı da aş git İngiltere’de, İspanya’da oyna. Senin oynadığın bölgenin en baba oyuncularıyla çalışmış bir adam var yanı başında, üstüne üstlük bu adam de orta sahanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından, sana futbol öğretmeye çalışıyor sen ne söylüyorsun.
Ya böyle bir açıklama yapan adamın akılsız olduğunu düşünerek haksızlık mı yapıyorum?

2 yorum:

mirmak dedi ki...

Haksızlık yapmıyorsun böyle düşünüyorsa zaten bi yerler de sorun var.Herhalde Barış Arda,Kewell,GSantos ve Keita'ya tanınan özgürlüğün kendisine de tanınmasını istiyor. Ama onların pozisyonları ile kendisinin pozisyonu farklı. Barış seneye iyi bir yedek olabilir. Ama fazla agresif...

Unknown dedi ki...

barış için söylenecek tek birşey var, o da suursuzdur. allah akıl fikir versin diyor, sabrinin 10 da biri kadar söz dinlemesini tavsiye ediyorum.