16 Mayıs 2010 Pazar

Anons!!!



Ne diyeyim ki, sen sırf takımına destek olmak adına cezayı göze al, centilmenliği bırak bir kenara, stad hoparlörlerinden maç oynanırken Fenerbahçe besteleri çal. Sonra da küçücük bir hatanla (Bursa-BJK maçının 2-2 bittiğini ilan etmek gibi) kuyruğuna teneke bağlayıp kovsunlar seni.

Futbol hakikaten nankör :))

Yazık günahtır, dakika 90+3:40, orta saha civarlarında bir duran top kazanıyor Fenerbahçe. Hemen hemen her duran topta, her ortada pozisyon bulan bir Fenerbahçe var sahada son 15 dakikadır. Ve şampiyon olduğunu düşünen Fenerbahçeli futbolcular topu ileri oynamak yerine Volkan'a atıyorlar topu. Evet o topu kıçıyla durduran Volkan'a. Top dolaştırıyorlar ve son düdük çalınca kutlamalar başlıyor. Konfetiler yağıyor. Yahu bu teknoloji çağında, insanlar cep telefonundan maçları izleyebilirken neyin kutlaması!

Son maçta şampiyonluğu kaptırmak acı ama, şampiyonluk kutlamalarına başladıktan sonra olmadığını anlamak çok daha acı. Belki TV başındakiler Denizlispor maçı kadar acı çekmedi ama staddakiler beter oldular. Sabotaj içeriden yapıldı bu kez.

16 dakika mazereti de yok bu sefer. Şimdi Aziz Yıldırım istifa eder, gitme başkan diye millet ayaklanır, tekrar geri döner vs. vs.

Fazla da dalga geçip ezik görünmeyeyim diyorum ama eşek bile aynı çukura 2 kez düşmezmiş yahu....!

1 yorum:

mirmak dedi ki...

Kestane geri döndü :)