15 Ocak 2011 Cumartesi

GS Tribününden Erdoğan'a :"Ananı da al git!"


Galatasaray SK önce Ali Sami Yen'in üst kullanım hakkını aldı devletten taa Faruk Süren zamanında, sonra o dönemden beri bir yeni bir stadyum hayali vardı her gelen yönetimde. Projeler çizildi, iptal oldu derken her gelen yönetimin önceliği stad olayı oldu.
Sonrasında Mustafa Sarıgül çıkıp Mecidiyeköy'ü bırakın Seyrantepe'ye geçin ben projeyi falan hazırladım diye konuşmalar yaptı TV de falan (muhakkak başkanla da görüşmüştür). Neyse GS şehrin göbeğinde çok değerli bir arsanın üst kullanım hakkından feragat ederek TT Arena'nın yapılmasına start verdi.
TOKİ olaya Eren Talu batınca dahil oldu ve üstlendi.

E bedavaya mı üstlendi kardeşim? Mecidiyeköydeki arazi kimin olacak? Yok Başbakan'ın emriyle yollar yapılmış, yok metro yapılmış. Tabi yapılacak.

Türkiye'de en çok taraftar sahibi, Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyurmuş bir spor kulübünün sahası yapılan yere devlet tabii ki metro da götürecek, otobüs de, yol da.

TOKİ'nin yeni yaptığı dağ başı inşaatlara elektrik, su, belediye otobüsü vs. Başbakan'ın emriyle mi gidiyo?

Tamam emeği vardır, sizin elinize yüzünüze bulaştırdığınızı toparlamanıza yardımcı olmuştur (muhtemel seçim yatırımı) da herkes söz birliği etmişcesine yok başbakan olmasa çivi çakılmazmış, yok lütfedip inşallah açılışa gelecekmiş, yok en büyük pay onunmuş, yok çevre düzenlemesi talimatı vermiş, bık bık bık...

Rahmetli Özhan Canaydın'ın adı bir kez geçmedi yaw. O kadar yalarsanz tepki olur tabi. Teşekkür edersiniz olur biter. Olayı miting havasına sokar, başbakan da başbakan derseniz, gecikecek diye maçın saatini değiştirirseniz birileri de çıkıp ıslıklar.

Zaten Başbakan'ın, Cumhurbaşkanı'nın hitapları seçilmiş populasyonlara karşı olmasa hemen her yerde protesto olur. Ama oralarda cop olur, biber gazı olur, gözaltı olur. Bu sefer yemedi anlaşılan

Helal olsun o ıslıkları çalanlara, helal olsun protestoculara, bu sene o kadar giydirmiştim taraftara, hepsini geri alıyorum. İnşallah hükümet acısını çıkarmaya çalışır bu yapılanların da Barcelona misali oluruz yarın öbür gün. Seçimde de daha ağır veririrz cevabını.

Adnan Polat'da bunu yapanları Galatasaray'lı addetmiyormuş! Biz onu çok ediyoruz ya!

Hiç yorum yok: