5 Ocak 2011 Çarşamba

Hagi İstemiş-miş!!!


Bıkmadınız mı taraftarların taptığı isimlerin arkasına saklanıp eylemler yapmaya. Sezon başı Rijkaard'ın istediklerini almıştınız, Kazım'ı Hagi istedi diye aldınız.

Delikanlı gibi çıkın diyin ki Beleş tarak bulsak kullanacaz bi biçimde. Kazım da beleşti, ya tutarsa dedik. Hagi'yi niye kalkan yapıyosunuz kendinize. Yok Hagi istemiş miş de, teknik patron oymuş da. Ulan Hagi Misimovic gibi istikrar abidesi bi adamı kovdu, bu alemci itimi isteyecek. Kimi kandırıyosunuz siz!

Hagi'ye sorsan Pirlo'yu ister, Lampard'ı ister. O olmadı Ledesma ister, Yaya Toure ister, en kötü Selçuk İnan'ı ister. Kazım aklına bile gelmez. Siz gidip bu adam bedava, hem milli oynatırız bi şekilde diye kanına girmeseniz.

Tıpkı G.Zan'da, S.Özkan'da, M.Sarp'da, A.Turan'da yaptığınız gibi. Onları da Rijkaard istemişti değil mi? Bunlardan ne fayda gördük ki aynı uygulamaya devam ediyosunuz.

AKP hükümeti gibi çöktünüz lan kulübün üstüne. Gün be gün kötüye gidiyoruz. Takımın tabeladaki konumu değil, sizin Galatasarayımızı oyuncak etmeniz, kendiniz gibi omurgasız hale sokmanız koyuyor bize.

Daha da liseden gayrı başkan istemem bu kulübe. Geleneklerimize sahip çıkarlar hiç olmazsa.

Dileğim tez zamanda beleş mezar bulmanız.

Hiç yorum yok: