20 Şubat 2011 Pazar

Galatasaray 1 - 0 Bucaspor : Futbol Şansı


Futbolda çokça şanstan ve kırılma anlarından bahsetmişimdir(bu akşam BJK-FBmaçında da gördük) geçmiş postlarda. Son iki senedir yeteri kadar emek vermediğimiz bir çok maçta, rakipten kötü oynamadığımız halde kaybettiğimiz çok maç oldu. Dün ender şekilde puan kaybedebileceğimiz bir maçı kazandık bu güzel ancak kötü oynayarak maç kazanma gibi bir adetimiz yoktur bizim o yüzden toparlanmak lazım.
Hagi geldiğinden bu yana daha istekli oynadığımız bir gerçek, özellikle ligin ikinci yarısında bu daha da belirgin ama (kocaman bir AMA) gol adına tek beklentimiz rakibin bizim presimiz karşısında bocalaması, veya biz mücadele ederken bir hatay düşmesi sonucunda bizim gol bulmamız. Bu da ancak Bucaspor, Kasımpaşa, Sivassspor' a karşı falan mümkün oluyor malesef. Bu kafayla kupa da yalan olur bize.
Maçı çok da dikkatli takip edemedim malesef ama en azından kazanma isteği ile saldıran ısıran bir takım görmek sevindirici. Son bir yıldır o kadar ruhsuz, durağan maçlar izledik ki buna da sevinir olduk.
Genel olarak aklıma gelenler.
- Klavyemde tuşlar aşındı yazmaktan, dilimde tüy bitti söylemekten. SABRİ'DEN SADECE VE SADECE SAĞ BEK OLUR. Her maç piç olana kadar Sabri'yi orada oynatıp sonra sağ beke çektikten sonra takımın daha akıllı hücum yapması tesadüf olamaz.
- Kazım'ın golün ortasını yaparken kafayı kaldırıp koşu yapanlara bakması çok güzel(ki ikinci kez yapıyor bunu) ancak o bölgede Yekta'da düşünülebilir eğer orta sahayı kotarabilecek bir oyuncu çıkarabilirsek kadrodan.
- Culio gibi oyuncun olsun
- Baros gibi forvetin olsun
- M.Sarp gibi oyuncun olmasın. Zaten sezon sonunda gidecek, zaten girmesi bize savunma olarak da hücum olarak da pozitif etki yapmıyor bari Cumhur'u oynatalım da onu kazanmaya çalışalım. Şu orta sahada oyuna giremiyorum diye özgüveni yerle bir olmasın çocuğun.
- Tünelin ucunda ışık falan yok , kimse kimseyi kandırmasın. Hagi'nin hatırına, güzel günlerin hatırına sabrediyoruz sadece. 3-4 maç üstüste kazanmadan ışık falan hikaye.
Herkese iyi haftalar...

Hiç yorum yok: