6 Aralık 2009 Pazar

Çıldırıyoruz! GS-İ.B.B Devre Arası



2 sene önceki şampiyonluğun sloganıydı Çıldırın Çıldırın! Ancak futbolcularımız el birliği ile bizleri çıldırtmaya çalışıyorlar. Sene başındaki çalışkanlık gitmiş. Tabi Rijkaard az çok kadroyu belirledi ya, çoğunuzun yeri garanti ya, yatın artık. Ne hakkınız var bunu yapmaya anlamıyorum. İstemiyorsanız şampiyonluğu gidin Avrupa'ya. Oynayacak kesin bir kulüp bulursunuz, hiçbiriniz Çağdaş Atan dan Sinan Kaloğlu'ndan aşağı değilsiniz sonuçta. Lafa gelince GS forması rüyalarımı süslüyor, hayallerimin kulübü vs. sahaya çıkınca yerinizde durun.

İlk yarı sanki İ.B.B çok iyi pres yapmış GS'a alan bırakmamış gibi gözüktü ama olay öyle değil, çünkü Elano(mecburen pas attılar bu defa) ve Uğur hariç kimse pas almak için boşa kaçmadı, topu Servet'le Topal ayaklarında gezdirirken dönüp götünü gidiyor herkes rakip kaleye doğru. Herkes bekliyor ki Arda alsın topu 3 kişiyi geçsin Nonda'nın başına kuş kondursun, Elano öyle bi pas atsın ki kim dokunsa gol olsun, Kewell 35mt.den vursun biz de galibiyet primine koşalım. Bu ne ruhsuzluktur! Kimsenin hakkı yok bu formayı bu kadar ucuz görmeye. Liderlik gelmiş yine ayağınıza kadar sıkın biraz kendinizi. "Nasılsa alırız" diyerek olmuyo, gördük Manisa maçında ne olduğunu. Azıcık silkinin.

Nonda'da ayrı alem, Baros sağlamken bunları çerez gibi at, Baros sakatken laubali laubali top oyna. Bu kadar soğukkanlı bir adam kaleye bile bakmadan kalecinin üstüne bu topu ancak ciddiyetsizlikten vurur.

Umarım devre arası soyunma odasında biri bişeyler yapar da bi gaz gelir. ben istemiyorum böyle ruhsuz takım, puan kaybedecekseniz de Es-Es maçındaki gibi kaybedin.

Hiç yorum yok: