30 Kasım 2010 Salı

Barcelona 5 - 0 Real Madrid : "Takım Olmak" Değil "Barcelona Olmak"


Veee futbolun adaletinin olduğuna şahit olduk bu akşam. Analiz eddilmesi gereken bir durum yok maçla ilgili. Barcelona EZE EZE kazandı.
Maçı izlediğim arkadaşla 5 olsa ne güzel olur bu akşam demiştik, keşke 6 deseymişiz.
Sırf maç 4-0 olduğundan hezimet, faciaya dönüşmesin diye hakem Real Madrid'li oyuncuların GORA daki kötü kabile misali sert oyununa göz yumdu, sonunda dayanamayıp Ramos'u attı ki, Ramos'un atıldığı pozisyon tam bir acizlik anıydı.
Sadece Ramos'mu hepsi o kadar aciz kaldı ki, 20.dk.da şaşkın şaşkın gezinmeye başladılar. Akıllarını aldı Barça'nın pas trafiği. Her pasa sanki değebilecek kadar yakındılar ama her müdahale ettiklerinde topu kazanamayacak kadar uzak olduklarını anladılar. ve her müdahale etmeye çalıştıklarında biraz daha yoruldular, biraz daha demoralize oldular. Hani çocukken abiler ayağında topu tutar gel al der, sen de koştura koştura kapmaya çalışırsın, o sadece etrafında döner alamaz sinir olursun ya! Tam o durum işte :)

Artık takım olmak diye bir söz yok "Barcelona Olmak" onun adı.

Messi gol atamasa da servis yaptı bugün, takımını yönetti orkestra şefi misali.
İstatsitikleri bilmiyorum ama herhalde 5 kat fazla pas yapmıştır Barselona.
Yavaş atın çiftesi pek olur hesabı, Pep alıverdi Mourinho'nun façasını aşağıya.
Ronaldo'ya zaten kılım, Mourinho'yu da takdir ederim ama geçen sene Nou Camp'da yaptıklarının hesabına içimin yağları eridi.

Zaten bu sene de şampiyon olursa Barcelona F.Perez yeni transfer yapmaz bi suikastçi kiralayıp bombalatır Barcelona'yı diye düşünüyorum.

Zaten GS kötü Barcelona ilaç olsun yine bize bu sene. Biz de FB'ye 5 atma ihtimalini sevmiştik Rijkaard'la ama kısmet değilmiş.

Hiç yorum yok: