1 Aralık 2010 Çarşamba

Komik misiniz?


Geldiğinde "Lincoln'le beni bir tutmayın. Tek benzer yanımız Brezilyalı oluşumuz" açıklamasını yapmıştı Elano. Kaldığı 1,5 yılda Lincoln'den daha fazla çabalamasına rağmen malesef ondan bile az katkı yapabildi. Seyirciyle de aynı bağı kuramadı. Tabii performansını artırmak için hiç bir önlem de alınlmadı.
Galatasaray'ın asıl problemi tarihinin aşağı yukarı en üst düzey yabancılarıyla en yetersiz yerlilerinin bir araya gelmesidir. Topu nereye, ne zaman atacağını bilemeyen, denk getirse de şiddetini tutturamayan bir güruhla oynarken yeteneklerini göstermesi imkansızdı zaten. O da mutsuz oldu burada.
Gitmek isteyeni tutmayacaksın bana göre, ancak bu adamın gitmek istediği bugün ortaya çıkmamıştır muhtemelen. E bu şartlarda Misimovic'i de gözden çıkaranların tek arzusu yeni yapacakları transferlerden nemalanmaktır sanırım. Baktılar ki hiç geri gelmemek üzere gidecekler, giderayak son bir vurgun peşindeler. Yine GS'ın paraları çar çur edilecek büyük ihtimalle. İşin yoksa çarşaf çarşaf Baptista haberi oku.
O da değil ufak tefek kulağıma gelen haberlere göre Olcan Adın ile ilgileniyormuşuz iyi mi!
İşin komiği Elano'dan zarar etmedik diyebilmek için gelecek yılki alacaklarını da transfer tablosuna eklemişler ve toplamda 9küsur milyona satmış gibi davranmışlar.
Yuh olsun size be. Ulan yeni adam transfer etseniz 1 yıl beleşe mi oynayacak? Elano 1,5 m Euro alacağından vazgeçmiş, 2,9m Euro da bonservis alınmış işte. Nerden baksan 3-4m Euro zarar var.
Gerçi o da koymaz, yeter ki siz gidin de...
Zahmet olmazsa giderken çöpü de boşaltıverin. Cumhur'la, Anıl'la falan oynr bu takım iyi kötü.

Hiç yorum yok: