11 Ocak 2011 Salı

İyi Şeyler Yazmaya Elim Varmıyor

Kısa kısa aklıma takılanlar, canımı sıkanlar...Uzun yazı belki yarın belki hiç. Kısmet.

* Ulan içimize oturdu işte Sami Yen'in yıkılacak olması ama tüy dikmenin lüzumu var mıydı?

* Başarısız da olsa, veda konuşması yaparken Galatasaray başkanı ıslıklanır mı?

* Hadi o kadar sinirlisiniz, aylardır ıslıkladığınız, şerefsizin önde gideni servet dallaması gol atınca ıslıktan çok daha güzel bir fırsat vardı, spiker Çetiiiiiin dediğinde susmak. Nasıl bir kapak olurdu düşünsenize, aylarca ıslıklamaktan beter olurdu. Ancak hemen kudurdunuz sevinçten, 2 maç sonra yine ıslıklarsınız nasılsa.

* Hagi nasılsa alırız bu maçı, G.Zan, Aydın, Barış hepsini 11 e koysam da olur demiş. Bu mantık topçulara da yansımış, gezinip durdular. Ne zaman Culio girdi oyun değişti(yanlış değişmeye başladı, değişmesi için Aydın ve Barış'ın çıkması gerekti). Bu adam Türkiye'de iş yapacak gibi.

* Rezillik çıkabilecek maçta tribünlerle Servet ve Kazım öpüştürüldü, artık müsait bi zamanda Aykut'a da bi penaltı attırsınlar da o da kurtarsın paçayı.

* Levent Özçelik mümkünse bir daha GS maçı anlatmasın(Edit: Levent Özçelik TRT HD de maçı anlattı, TRT de başka bir ikili varmış. Düzeltme için Seyhan Efe'ye teşekkürler). Maç boyu saçma sapan yorumlar, GS mağlupken keyiften dört köşe olmalar vs. Komik ve çirkindi. Hele Ajax inşallah 5 atmaz geyiği ayıptır.

* Hagi en azından kötü gidişe seyirci kalmamak adına bir şeyler yaptı.

* Arda maçı kurtarmak adına çok zorladı. Topu başkasına vermemek de dahil.

* Pino'nun 100 orta yapsa yaratamayacağı tehlikeyi, Insua her iki bindirmeden birinde yaratıyor ( o yüzden o Liverpool kadrosundaydı ). Uyanın artık Pino GS topçusu falan değil.

* Neyse ucuz atlatılmış bir gece oldu.

* Servet şunu attı ya, başımıza gelecek var...Cık cık cık...

2 yorum:

Sayhan Efe dedi ki...

Dostum eline sağlık.Çoğuna katılıyorum.Nacizane bir yanlışı düzeltmek istedim sadece.Maçı Hakan Şükür'le birlikte anlatan Levent Özçelik değil,Kerem Öncel'di...

dt.ibo dedi ki...

Sağolasın ancak TRT HD den izledim ben, orada da Levent Özçelik ile beraber bir kişi daha vardı, beraber anlattılar. Hakikaten komiktiler.
İlk yarı GS kötü oynarken "Ajax'a dostluk maçı olduğunu hatırlatsalar iyi olur" falan dediler. Daha bir sürü anlamsız laf.
Ben de özetlerde TRT de duydum Hakan Şükür'ün sesini. Ufak bi edit ekliyeyim ben.