17 Ocak 2010 Pazar

Asıl Size Pes Artık!



Blog dünyasıyla tanışmamdan sonra yazılı basın benim için sadece pazar kahvaltılarıma eşlik eden bir olguya dönüştü. Zaten çok haz almazdım haberlerden vs. şimdi tamamen dünyadan kopuk yaşamaya başladım. Cinayetler, şansa yaşıyoruz diye düşündüren saçma sapan kazalar vb. haberler içimi karartmaktan başka bir şeye yaramadığından ara verdim bir süre. O yüzden de reaksiyon zamanı geçiyor tabi, bazı gereksiz insanların zırvalarına.

ercan ve tayfası Baros'u dolamışlar kalemlerine bu sefer. Yok gereksiz bir operasyonmuş , yok Türk oyuncular bu ameliyatı olmazmış, yok acaba 2.kemik darbe alsa ne olacakmış, yok Türk doktorlara güvenmemiş gibisinden saçmalamışlar.

Ara satırda verdikleri yetmemiş büyütüp kalınlaştırarak yazı karakterini "Türk doktorlara güvenmedi" yazmışlar. Bunu yazanın, yayınlayanın (arkasından belki başka sözler söylemek gerekebilir ama) iyi niyetli olma ihtimali var mıdır? İyi niyetli olan adam ikinci bir görüş aldı der. Kendi ayağınıza çöp batsa yurt dışında çıkarırsınız Baros mu gözünüze battı Allahaşkına!

Çok yakın daha Uğur Uçar'ın sahalara bir türlü dönememesi, Almanya'ya gittikten sonra 3 ay içinde toparlanıp idmanlara başlaması. Bunları gören adam gidip danışmazmı? Ayrıca bahsi geçen şahıs da konusunda ün yapmış bir doktor(tanımasam da, çok zaman adını duyduk haberlerde, falanca Dr. Wohlfahrt a görünecek vs.). Adam hayatını futboldan kazanacak, iyisin dedikleri halde ağrıları geçmeyecek, bu olay bir çok dünya yıldızının(hatta sıradan avrupalının) 2. sınıf ülke olarak baktığı bir ülkede gerçekleşecek, o da öyle bekleyecek. Yok ya!

Hakan Ünsal vb. nin acaba Angola'da, bilekleri kırılsa orda mı ameliyat olurlar, yoksa apar topar buraya mı gelirler? Yazık gerçekten.

Nil Karaibrahimgil diyor ya hani, herkes daha fazla hürriyet istiyor diye. İstemiyorum, vermesinler, bunlar gibi adamlara hele, hiç vermesinler. Ne söyleyeceklerini şaşırıyorlar sonra...

NOT: Fotoğrafı onlardan arakladım, onlar nereden arakladı bilmiyorum!

EDIT: post'u yayınladıktan sonra Ali Sami Yen blogda Eray'ın yazısını okudum. Meğer K.Hakan da zamnında Türkiye'yi beğenmeyip ameliyatını ABD'de yaptırmış. Demek herif hem art niyetli, hem yüzsüz, hem de salak. Ulan biri çıkıp dese suratına TV'de sen de ABD'ye gittin diye ne diycen ne yapacan? Yuh ki yuh! Neyse arşivden, ilgili haberler aşağıda.


K.HAKAN: ASLAN GİBİ DÖNECEĞİM
Sağ diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edilen K.Hakan dün ameliyat olmak için ABD'ye gitti. Yıldız futbolcu, yeşil sahalara bir an önce dönmek istiyor.

3.5 ayda sahalara dönerim
Antrenmanda ayağı çime gömülerek sağ diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edilen Hakan Ünsal, ameliyat olmak için dün ABD'ye gitti. Ünlü doktor Lameck'e ameliyat olacak olan yıldız futbolcunun normalde yeşil sahalara 5 ayda dönmesi bekleniyor. Bünyesinin çok dayanıklı olduğunu söyleyen K.Hakan, "Ciddi bir sakatlık. Ameliyat olduktan sonra ABD'de en az 6 hafta kalıp orada ciddi ve disiplinli bir ortamda antrenmanlarımı aksatmadan sürdüreceğim. İnanıyorum sıkı bir çalışma sonrasında 3.5 ay gibi bir sürede yeşil sahalara dönmek istiyorum." diye konuştu.

Avrupa Şampiyonası hayalim
Türk futbolunun büyük bir çıkış içinde olduğunu söyleyen Hakan Ünsal, "Milli Takım olarak başarımız ortada. İkinci defa Avrupa Kupaları'na katılarak yeni bir tarih yazdık. Finallere gitmekte az da olsa benim de katkım oldu. En büyük hedefim sakatlığımı bir an önce atlatıp 2000 Avrupa Şampiyonası'nda çok sevdiğim Milli Takım formasını giymek. İnşaallah yetişirim." şeklinde konuştu. G.Saray'ın perşembe günü UEFA'da Bologna'yı yenerek bir üst tura çıkacağına inandığını belirten K.Hakan, Sarı-Kırmızılı takımın bu yıl final oynayacağına inandığını söyledi.

En büyük yardımcısı eşi
Hakan Ünsal'ın ABD'de en büyük destekçisi hiç şüphesiz eşi Ayla hanım olacak. 2 ay boyunca ABD'de hep sağ dizini kuvvetlendirici antrenmanlar yapacağını söyleyen genç yıldız, "Günlük 6 ile 8 saat arası hep aynı hareketleri yapacağım. Bu da hiç kolay değil. Ancak bu zorlu günlerde her zaman olduğu gibi eşimin büyük desteğini ve yardımını göreceğim." açıklamasını yaptı. Ayla Ünsal da her zaman olduğu gibi eşine her türlü desteği vereceğini söyledi. Hakan'ı havaalanından yakın akrabaları ile takım arkadaşı Suat ve eşi yolcu etti.

Sol kanat felç oldu
G.Birliği deplasmanından 1-1'lik skorla dönen G.Ssaray'da moraller bozuk. Sarı-Kırmızılı ekipte Bologna ile perşembe günü oynanacak olan UEFA Kupası 3. tur rövanş maçı öncesi sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Arif ve Hagi'den sonra sol kanatta da Hakan Ünsal'ın yokluğu Teknik Direktör Fatih Terim'i kara kara düşündürüyor. Son G.Birliği maçında K.Hakan'ın yerinde Fatih Terim, önce Ergün'ü oynattı. Ancak istediğin verimi alamayınca bu oyuncuyu devre arasında Osman ile değiştirdi. Hücumda ve defansta istenileni veremeyen Osman'ı da oyundan alan tecrübeli çalıştırıcı bu sefer sol kanatta Tugay'a görev verdi. Ancak Terim, bu üç oyuncudan da sol kanatta istediği verimi alamamanın sıkıntısını yaşadı. Bu arada Sarı-Kırmızılılar dün Bologna maçının hazırlıklarına başladılar.

II.

HAKAN'LA AYNI SAKATLIK

Sergen'in sakatlığının, Galatasaraylı Hakan Ünsal'ın daha önce geçirdiği ve tedavisini ABD'de gerçekleştirdiği sakatlıkla aynı olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Uslu, "Biz ABD'ye gitmesine gerek görmedik ve operasyonu burada yaptık. Türk doktorları bu tür ameliyatları da başarıyla gerçekleştirebiliyor" diye konuştu.

3 gün hastanede kalacak olan ve sezona kapatan yıldız futbolcu, A Milli Futbol Takımı'nın 2002 Dünya Kupası Finalleri kadrosunda da yer alamayacak. Teknik direktör Mircea Lucescu, son gelişmelerden sonra Fenerbahçe maçı öncesi oldukça zor durumda kaldı. Sergen'in dışında Hasan Şaş, Mondragon, Ayhan, Bülent Akın, Ümit Karan ve Emre'nin sakatlıkları sürüyor, Perez cezalı, Hakan Ünsal ise kadro dışı. Buna bir de milli futbolcuların sakatlanma riski ve takımla birlikte çalışma olanağından yoksun kalması, derbi mücadelesi öncesi büyük sıkıntı yaratıyor.

Hiç yorum yok: