22 Ocak 2010 Cuma

Ve Tobi'ye Yol Göründü



Aslında ne umutlarımız vardı. İsveç milli takımının kaptanını transfer etmiştik. Kariyerinde neredeyse 1 maç bile kaçırmayan büyük profesyonel. İki yönlü müthiş bir orta saha oyuncusu. Bir maçta en çok mesafe kat eden futbolcu gibi etiketleri doğal olarak bize hayaller kurdurmuştu. Ağzımıza bir parmak bal çalarak sakatlandıktan sonra, çalıştı çabaladı ama olmadı. Yine de sevdik biz onu. İnatla idmanlara çıkmaya çalışmasına, sakatlığında kilosuna dikkat etmesine saygı duyduk.
Burada GS yönetimi de fedakarlık yaptı ve ezeli rakibi gibi yırtıp atmadı sözleşmesini Linderoth'un. Ama bitmedi o sakatlık bir türlü. Gerçi bu konuda Galatasaray sağlık kururlu hakkındaki soru işaretlerini düşününce belki de sadece şanssızlık değildi bu bitmeyen transfer. Öyle ya Uğur'un da bir türlü geçmiyordu sakatlığı, Serkan Çalık'ın da ama ne hikmetse Dr.Wohlfarth'a gittikten sonra iyileştiler.
Jo'nun transferi belli olunca Linderoth'un da döneceği belli olmuştu. Yine de içimiz buruk. Hiç oynamayan bir oyuncu için fazla mı sevmiştik ne! Bugün de resmen açıklanmış web sitemizden. İyi yolculuklar Tobi.

Hiç yorum yok: