18 Şubat 2010 Perşembe

Atletico Madrid - Galatasaray



Tüm kamuoyunda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu akşamki maçlardan hüsranla ayrılacağına dair bir inanç var ancak çoğu insan GS'ın avrupa perofrmansını unutmuş gibi görünüyor.

Açıkçası ilk maç Sami Yen'de oynansa ve 2-1 yenmiş olsak V.Calderon'da 2-0 yenilebilirz derdim ancak bu ilk maç ve biz böyle maçları deplasmanda iyi oynama alışkanlığına sahibiz. Kontrollü oyun ve iyi top dolaştırarak bir duran top, bir penaltıyla avantaj yakalamamız da en az mağlubiyetimiz kadar olası (hatta bu konuda objektif olamayan bana göre daha olası). Tek ve en büyük korkum, Atletico Madrid'i İspanya'dan tanıyan Rijkaard'ın, GS'ın Avrupa geçmişini çok iyi bilmediği için rakibi bizden daha büyük düşünüp fazla korkak bir anlayışla takımı sahaya sürmesi. Her ne kadar yüce bir futbol adamı da olsa bunu düşünmesinden dolayı onu eleştiremeyiz sonuçta ancak başında olduğu takım oradan galibiyetle dönebilecek bir takım. Zaten galibiyetle dönemez de 2-1 yenilirsek falan tur hayal olur. Daha Antalyaspor'u 2-1 den eleyememiş bir ekip olarak bizim için tur yüksek oranda bu maçta belli olacaktır.

Belki fazla iyimser olduğumdan bilemiyorum ama bu gece geç saatlere kadar bloglardaki haberlere bakacakmışım, yarına mutlu uyanacakmışım gibi bir his var içimde. Bakalım neler olacak...

Hiç yorum yok: