29 Temmuz 2010 Perşembe

GS TV deki Dallama

Şu anda GSTV de maç sonrası 90+ programında Bülent Hoca'nın yanında bir tane dallama var. Kimdir ,neyin nesidir bilmiyorum ama, Galatasaray TV ye çıkan bir adam Rijkaard'a açma sapan sallıyosa yönetime Rijkaard'ın maaşının çok geldiğini düşünmeye başlayacağım.

Rijkaard basın toplantsında 70 den sonra kompakt olamadık goller geldi diyor, adam duran toptan gol oldu Rijkaard herhalde göremedi diyor. Allah'ın kazması, duran topun durduğu yere karşı ceza sahasından mı geldiler? Acaba kalemize yaklaşıp duran top kazanmalarında takımın boyunun uzaması, pozisyonların kaybedilmesi etken olmamış mıdır?

Bir de Rijkaard diyor ki "eleme maçındayız, 2-0 öndeyiz, biraz sakin olmamız, oyunu yavaşlatmamız lazım, profesyonel olmöamız lazım, ancak oyuncularımız taç atışını hemen kullanıyor, değişiklik yapıyoruz, koşa koşa çıkıyorlar, yanlış yapıyorlar" bu dallama da diyor ki "ey Rijkaard efendi burası bilmemene idmangücü değil, GS böyle rakibe karşı skor korumayı düşünmez" Al işte düşünmezse böyle de olur. Olmaması lazım ama bunu tartışmak anlamsız. Bu mentalite yüzünden Hamburg'a elendiğimizi, Bordeaux maçını zor bela kazandığımızı bilmem hatırlar mısınız?

2 farkla öndeyken Allah Allah nidalarıyla rakip kaleye akarken 2 gol ard arda görmüştük. Allasen diğer kanallarda yeteri kadar Anti-GS propagandası var, bari GSTV yi gönül rahatlığıyla izleyelim

2 yorum:

Ozan dedi ki...

arif kızılyalın mı gözlüklü şişman

dt.ibo dedi ki...

Teşekkürler Ozan, evet Arif Kızılyalınmış. Sinirlerim hopladı resmen. Canlı yayındaki saçmalamalarına