31 Temmuz 2010 Cumartesi

Bi Rahat Bırakın "Lütfen"!

Günde birnlerce insanın tıkladığı sporx.com da GS-OFK Beograd maçı sonrası yapılan haberlerden biri

Başlık şöyle "Rijkaard Basın Toplantısını Terketti". Altında da Rijkaard'ın açıklamalrını verip sonuna da şunu eklemişler:

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard da maç sonunda bir gazetecinin "Belgrad'da kazanamayıp, elenirseniz, Galatasaray tarihine geçeceksiniz" şeklindeki sorusuna sinirlendi ve bu soru ardından gelen diğer soruları cevaplamadan odayı terk etti.

Ulan Allahtan korkun, bu soru basın toplantısında yöneltilen ilk soruydu ve evet Rijkaard sinirlendi, ancak çekip gitmediği gibi oturup 5-6 soruya daha cevap verdi. İzlediğimiz toplantıya ne akla hizmet böyle bir yazı yazılır anlayamıyorum. Anlaşıldı, sezona fırtına gibi girmezsek Rijkaard Aslantepe'yi göremez. Adnan Polat'da HAkan Şükür'ü takımın başına geçirip, Aslantepe'de kendi öz çocuklarımzıla sahne alıcaz diye verir afyonu taraftara.

Haysiyetsizler...

3 yorum:

Ozan dedi ki...

o soruyuda nağmı değer telegol tayfasından süleyman rodop sormuş harbi rijkaard bize fazla adama istese milana gider ama kanıtlamak istediği şeyler var ayrıca ne bizim galatasaraylı ya o rodop 2 sene önce steaua bükreşe yenilip ilk defa ön elemede elendiğimizi ne çabuk skibbe tariha geçmişti o maçtada aykut yakmıştı bizi adam toptan korkuyor ya ıslıklanıcam diye aykut kafa olarakda bitmiş

dt.ibo dedi ki...

zaten GS yazarları adam gibi olsa diğerleri belki bu kadar darbe vuramayacak ama, onlar bi vuryor dönüyor bi de bunlar vuruyor manşetten.

dtzoe dedi ki...

abi tüm büyük gazetelerde büyük çapta karalama kampanyası var. ancak iyi futbolla susacak gibiler ama o da pek mümkün görünmüyor eldeki kadro itibariyle. yönetimde de rijkaard'a sahip çıkacak göt yok maalesef. üzüntü içersinde izliyorum.